De Zijderoute (Peutercombi voorschool)

Peuters willen samen spelen, nieuwe dingen leren en veel ontdekken. Dat kan op onze Peutercombi voorschool De Zijderoute. Het is kinderopvang met veel aandacht voor 2 tot 4 jarigen. Onze Pedagogisch Medewerkers op de groep zijn liefdevol en zorgzaam, maken het gezellig en bieden ‘avontuur op maat’, met aantrekkelijke activiteiten en leerzame thema’s.

Peutercombi voorschool De Zijderoute is:

  • 5,5 uur per dag open, van 08.30 – 14.00 uur
  • vijf dagen per week
  • 52 weken per jaar open, dus ook in de schoolvakanties

Je komt in aanmerking voor Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst of voor de Gemeentetoeslag. Deze toeslagen zijn gebaseerd op de hoogte van het (gezins)inkomen.
Klik hier voor informatie over de toeslagen en ons uurtarief

Samenwerking met basisschool De Zijderoute

We werken samen met basisschool De Zijderoute. De methode op deze school voor de ontwikkeling van de kinderen is de Noordwijkse methode. Deze methode sluit aan op wetenschappelijke inzichten over leren en past naadloos op de toekomst van het onderwijs zoals het Ministerie dat formuleert, waarbij aandacht is voor de zogenaamde 21e eeuwse vaardigheden.

De doorgaande lijn naar de basisschool

De voorschool werkt nauw samen met groep 1 en 2 van basisschool De Zijderoute. Pedagogische visie en thema’s worden op elkaar afgestemd zodat een doorgaande leerlijn gewaarborgd is. Als we thematisch werken, is de feestelijke afsluiting en presentatie samen met de groepen 1 en 2 van de basisschool.

Door onze hechte samenwerking sluit onze voorschool goed aan op deze school. Je kind kan op tijd gaan wennen en we zorgen voor een warme overdracht naar de school. Daardoor is het overstappen naar de basisschool voor je kind makkelijker. Doordat Combiwel voor Kinderen pedagogisch medewerkers ook inzet op school, zien de kinderen dezelfde gezichten van jongs af aan. Hierdoor kunnen we kinderen optimaal ondersteunen in hun ontwikkeling en voelen ze zich veilig in een vertrouwde omgeving. Overigens kun je ook kiezen voor een andere basisschool, daarin ben je vrij.

Kennismaken?

Dat kan! Omdat we pas in augustus openen doen we de kennismaking telefonisch. Bel met 06-34104432 voor een telefonische afspraak.

Inschrijven?

Voor inschrijven kun je gebruik maken van ons handige inschrijfformulier.

Gegevens