Nieuwe website van ABBS De Zijderoute!

Beste ouders, leerlingen en geïnteresseerden,

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen: ABBS De Zijderoute heeft een splinternieuwe website gelanceerd! We zijn verheugd om deze spannende stap in onze digitale reis met jullie te delen, want deze nieuwe website zal een bron van informatie, inspiratie en communicatie zijn voor alle belangstellenden.

Waarom een nieuwe website, vraag je je misschien af? Wel, omdat we altijd streven naar verbetering en innovatie in ons onderwijs en onze communicatie. Met deze website willen we een brug slaan tussen school, ouders en leerlingen, en iedereen de kans geven om meer te ontdekken over ons bijzondere leerproces, onze activiteiten en het laatste nieuws van de school.

Wat Kun je Verwachten op Onze Nieuwe Website?

  1. Informatie over onze school: Op de website vind je uitgebreide informatie over onze school, ons onderwijs, onze visie en onze missie. Hier kunnen nieuwe ouders meer te weten komen over wat De Zijderoute zo speciaal maakt.
  2. Nieuws en evenementen: Blijf op de hoogte van al het nieuws en de aankomende evenementen op school. Van ouderbijeenkomsten tot sportdagen, je zult niets missen!
  3. Ouders informatie: Ouders kunnen belangrijke documenten downloaden, zoals de schoolgids en formulieren. Ook kunnen ze hier informatie vinden over ouderbetrokkenheid en hoe ze met school kunnen communiceren.
  4. Contact en vragen: Heb je vragen of wil je contact opnemen met de school? Onze contactgegevens zijn gemakkelijk te vinden op de website. We staan altijd klaar om je te woord te staan.

We hopen dat deze nieuwe website een waardevolle bron van informatie en inspiratie zal zijn voor onze gemeenschap. We willen jullie allemaal bedanken voor jullie voortdurende steun en betrokkenheid bij Basisschool De Zijderoute. Samen zullen we blijven groeien en leren!

Mocht je nog vragen of suggesties hebben over de nieuwe website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van jullie!

Scroll naar boven