Vacatures

Wij zoeken onderwijsmakers!

Wij zijn per direct op zoek naar een leerkracht die het leuk vindt om met ons samen het onderwijs te maken en die ons team komt versterken.

Basisschool De Zijderoute is een basisschool in Amsterdam Bos en Lommer. Wij zijn gestart in schooljaar 19/20 en we werken met een innovatief concept. Wij zijn namelijk een Jeelo-school. Middels de werkwijze van Jeelo werken wij met projecten die alle vakken in samenhang aanbieden en die ervoor zorgen dat ons onderwijs betekenisvol is. We werken met Jeelo zowel aan kennisdoelen als aan vaardigheidsdoelen.

Daarnaast zijn wij de enige officiële Talentfluisterschool in Amsterdam. We helpen kinderen om hun eigen talenten te ontdekken en daarna zetten we de talenten in om het zelfvertrouwen en de veerkracht van kinderen te vergroten. Door middel van deze werkwijze focussen wij op de dingen die onze kinderen wel goed doen en niet op de dingen die niet goed gaan.

Voor de basisvakken (taal en rekenen) werken we daarnaast met leerlijnen, zodat de leerlingen precies weten aan welke subdoelen ze moeten werken en wat hun doel is.

We zijn nog heel erg bezig met het ontwerpen van ons eigen, kwalitatief goede onderwijs, vandaar dat we op zoek zijn naar onderwijsmakers!

Ben jij de onderwijsmaker die:

  • Bevoegd is voor het basisonderwijs,
  • Net als ons van mening is dat het onderwijs anders kan,
  • Goed kan samenwerken in een team,
  • Een bijdrage wil leveren aan een innovatieve manier van onderwijs geven,
  • 2 dagen per week beschikbaar is,
  • De leerling centraal stelt in handelen en de leerling eigenaarschap geeft?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Stuur je cv en motivatiebrief op naar: info@abbsdezijderoute.nl t.a.v. Meryem Balasar.

Voor meer informatie kan je bellen: 020 7794160.

Scroll naar boven